Onze tocht

Geboren in België

Erstwhile is in 2018 opgericht door jeugdvrienden Rutger, Evert en Roelof . Met één doel voor ogen, namelijk het creëren van authentieke kwaliteitsstuks voor op en naast je fiets.

Wat begon als een klassiek keukentafelverhaal in hun thuisstad Mechelen, België, is inmiddels uitgegroeid tot een topmerk van lifestyle wielermode dat wereldwijd online en in topwinkels wordt verkocht.

Onze vijf hoekstenen

Wij hebben enorm veel vertrouwen in wat we doen, waarom en hoe we dat doen en voor wie we dat doen. Steeds geleid door het geloof in deze 5 overtuigingen

- Authenticiteit is de sleutel. We maken producten die een verhaal en levensstijl vertellen én die uniek zijn.

- Transparante productie in Europa. We werken samen met bedrijven met een gedeelde cultuur waarin gelukkige mensen centraal staan.

- Duurzaamheid is voor ons 'kwestie van gezond verstand' dat in al onze processen en producten wordt toegepast.

- Kwaliteit voor jaren. Wanneer we kleding ontwerpen, is het ons doel om deze jarenlang te dragen. We zijn helemaal geen fan van fast fashion

- Delen van de liefde voor fietsen (en ook wel sport in het algemeen). We brengen kledij die de echte waarden van sport belichaamt, het plezier van het samenzijn op en naast de fiets, het amateurgevoel, het vooruitzicht van een pintje of een koffie na de rit.

Geniet van het fietsen en geniet van je kledij, wij doen het ook. Het is meer dan gewoon fietsen!

Al het beste gewenst,
het Erstwhile team