#1000KM
De reis om
kankeronderzoek te helpen financieren

Hoe fantastisch het leven op onze planeet ook zou kunnen zijn - als we allemaal de juiste dingen deden -, er is altijd ruimte voor verbetering. We proberen zo duurzaam en transparant mogelijk te zijn. Daarom maken we alleen gebruik van fair-trade en organisch katoen, produceren we in Europa en werken we samen met bedrijven met een gedeelde filosofie. Dit zijn dingen die we in het achterhoofd houden bij alles wat we doen, en waar we dagelijks verder aan werken.

Het zijn geen dingen die we doen omdat het moet, we gebruiken gewoon ons gezond verstand. Daarnaast ligt onze focus ook op het ondersteunen van het onderzoek naar kanker. Helaas kent iedereen wel iemand die met de ziekte te maken heeft gehad, of nog steeds ziek is. Net zoals wij. Daarom hebben we Evert, een van onze oprichters, zijn verhaal laten vertellen. Neem even de tijd om zijn geteugenis bekijken, en je zal meteen snappen waarom we geld inzamelen om het onderzoek naar kanker te ondersteunen.

Dit is ook de reden waarom we deelnemen aan de '1000 km voor Kom op tegen Kanker', een vierdaagse tocht waarbij mensen 250 km moeten fietsen. Om te mogen starten, zamelen de verschillende teams geld in.

Het geld wordt gebruikt om het onderzoek naar kanker financieel te ondersteunen. We hebben een speciale 1000 km collectie gemaakt, die je hier kan bekijken. De opbrengst van deze items gaat integraal naar het kankeronderzoek.

Meer informatie kan je vinden op komoptegenkanker.be en1000km.be 

We kunnen jullie niet genoeg bedanken en alle hulp is meer dan welkom. Je kan er zeker van zijn dat elke donatie een verschil maakt, nu en in de toekomst.

Veel dank,

Roelof Winkelmans - Oprichter Erstwhile