Retourneren

RETOURNEREN

Als je niet helemaal tevreden bent en een product wilt retourneren of ruilen, zijn we er om je te helpen. Je hebt 15 dagen* na de levering van je bestelling om een retour aan te vragen. Let op: alle solden en afgeprijsde artikelen zijn definitief, geen retouren, geen ruil, geen uitzonderingen.

Een artikel retourneren binnen de EU:

  1. Scan de QR-code op de ontvangen pakbon.
  2. Controleer of de info klopt. Selecteer de artikelen die u wilt retourneren en de reden waarom. Bevestig.
  3. Doe ze in een doos en voeg de paklijst toe die u hebt ontvangen of een briefje met uw naam en ordernummer. Als u deze niet toevoegt kan ons magazijn de retourzending niet koppelen aan uw klantprofiel.  
  4. Verstuur ze met een koerier naar keuze. De verzendkosten zijn altijd voor rekening van de klant.
  5. Voor retourzendingen buiten de EU gelden invoerkosten die door de overheid in rekening worden gebracht. Voeg de originele factuur in drievoud in een transparante hoes toe buiten de doos. Vermeld op de factuur dat het om een retourzending gaat.
  6. Nadat ons magazijn je retourzending heeft ontvangen, betalen we deze binnen 15 werkdagen na ontvangst terug.
  7. Om een artikel te ruilen vragen wij u vriendelijk een nieuwe bestelling te plaatsen in onze online winkel van de juiste maat of het juiste product.

De terugbetaling van een artikel:

  1. Zodra we je retourzending hebben ontvangen, inspecteren we deze grondig om er zeker van te zijn dat het 100% in orde is. 
  2. Als dat het geval is, betalen we het geld terug binnen 15 werkdagen na levering in ons magazijn. Verzendkosten zijn altijd uitgesloten. 
  3. Als u om wat voor reden dan ook na 30 dagen nog geen terugbetaling heeft ontvangen, neem dan contact met ons op via hello@erstwhile.be

Als er iets onduidelijk is of je hebt bijkomende vragen, neem dan contact met ons op via hello@erstwhile.be